Piersici Brandiate
Piersici Brandied este un fără gluten, primar și vegan băutură. Această rețetă servește 3 și costă 4,97 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți coniac, piersici condimentate, Buzdugan măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brandied Piersici & Igname, Cotlete De Porc Cu Piersici Brandiate, și Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt brun cu piersici glazurate} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți piersicile, rezervând sirop; deoparte. Introduceți câte un cățel în fiecare piersică; așezați într-o cratiță medie.
Adăugați sirop rezervat, scorțișoară și buzdugan; gătiți 5 minute la foc mediu.
Îndepărtați cu grijă piersicile din amestecul de sirop; împachetați în 3 borcane de 1 halbă sterilizate la cald, lăsând spațiu pentru cap de 1/2 inch.
Se toarnă 1/3 cană de brandy în fiecare borcan. Aduceți amestecul de sirop la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când amestecul este redus la jumătate.
Se toarnă amestecul de sirop fierbinte peste piersici, lăsând spațiul de 1/3 inch în borcane. Acoperiți imediat cu capace metalice și benzi de șurub strânse. Procesați în baie de apă fierbinte 20 de minute.
Serviți peste Blancmange sau înghețată, dacă doriți.