Piersici braconate cu vanilie
Piersicile braconate cu vanilie durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 190 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piersici, vin, miere limpede și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piersici braconate cu vanilie cu iaurt bătut bătut, Piersici La Grătar, Cireșe Braconate Și Înghețată De Fasole De Vanilie, și Piersici și smântână braconate.
Instrucțiuni
Puneți fierbătorul și umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Așezați piersicile într-un alt castron mare și turnați peste suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Lăsați timp de 30 de secunde, apoi îndepărtați piersicile cu o lingură cu fante și scufundați-le în apă rece. Piei ar trebui acum să se desprindă cu ușurință.
Așezați vinul, mierea și păstaia de vanilie într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toate piersicile, apoi încălziți ușor până când mierea s-a dizolvat. Coborâți piersicile în tigaie, acoperiți și fierbeți ușor timp de 15-20 de minute până când sunt fragede, dar nu prea moi. Folosind două linguri de lemn, întoarceți fructele de 3 sau 4 ori în timp ce gătiți și ungeți frecvent cu siropul.
Scoateți piersicile fierte din tigaie și puneți-le într-o parte într-un castron mare.
Se fierbe siropul tare până se reduce la jumătate (acest lucru va dura aproximativ 10 minute). Se pune lingura peste piersici, apoi se lasa deoparte sa se raceasca. Piersicile se vor păstra până la 2 zile, acoperite și la frigider.
Serviți piersicile și siropul la temperatura camerei, calde sau răcite cu linguri de smântână coagulată, dacă doriți.