Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați piersicile și afinele. Această rețetă servește 6. O porție conține 451 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1986 oamenii au fost impresionați de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piersica și afinele se sfărâmă, Piersici Și Afine Se Sfărâmă, și Piersica individuală și afinele se sfărâmă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scufundați piersicile în apă clocotită timp de 30 de secunde până la 1 minut, până când pielea lor se desprinde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
4
Puneți-le imediat în apă rece. Curățați piersicile, feliați-le în pene groase și așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, zahărul granulat și făina. Aruncă bine. Se amestecă ușor în afine. Lăsați amestecul să stea timp de 5 minute. Puneți amestecul în ramekins sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Afine
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Pentru topping, combinați făina, zahărul granulat, zahărul brun, sarea, scorțișoara și untul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Se amestecă la viteză mică până când untul are dimensiunea mazării. Frecați amestecul cu vârful degetelor până se sfărâmă mare, apoi presărați uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fructe
Mazăre
Condimente Uscate Freca
8
Așezați ramekinele pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament și coaceți timp de 40 până la 45 de minute, până când blaturile sunt rumenite și crocante și sucurile sunt bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
9
Serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Dacă doriți să le faceți devreme, păstrați firimiturile necoapte la frigider și coaceți înainte de cină.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crumble. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.