Piersic Cu Susul În Jos Tort
Peach Upside Down Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frișcă pe lateral, praf de copt, lapte de unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Piersici Cu Susul În Jos, Piersic Cu Susul În Jos Tort, și Piersic Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de tort de 8 inci, apoi tapetați-o cu o rundă de pergament de 8 inci, unsă și ea.Curățați piersicile. Acest lucru se poate realiza cu ușurință dacă albiți mai întâi piersicile. Acest lucru le va slăbi pielea și sarcina nu este la fel de dezordonată pe cât ar fi cu un cuțit.Pregătiți o baie de gheață într-un castron mare suficient de mare pentru toate piersicile. Cu un cuțit de tăiat, marcați ușor un X pe fundul fiecărei piersici. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați cu grijă piersicile în apă timp de 1 până la 2 minute. Folosind o lingură cu fante, mutați piersicile într-o baie cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Odată ce piersicile s-au răcit, pielea ar trebui să se dezlipească ușor. Feliați fiecare piersică în jumătate, îndepărtați groapa și tăiați fiecare jumătate în pene de dimensiuni adecvate.Pregătiți toppingul. Topiți untul și zahărul brun.
Se toarnă acest amestec, în timp ce este încă cald, pe fundul tigaiei căptușite. Aranjați feliile de piersică într-un model circular atractiv în jurul fundului tigaiei. Puneți-l deoparte în timp ce pregătiți aluatul.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. smântână unt și zahăr împreună până la lumină și cremoasă. Bateți oul pe rând până se combină bine.
Adăugați vanilie și coajă de portocală. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna. Încetiniți mixerul și adăugați încet făina alternativ cu cele 2 linguri de lapte.
Se amestecă până se combină.
Întindeți aluatul peste piersici și coaceți tortul timp de 50 de minute sau până se rumenesc, iar un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Dacă are o cocoașă deosebit de mare în centru, tăiați-o cu un cuțit zimțat. Veți obține o prezentare mai bună dacă tortul este plat și solid. Puneți o farfurie de servire peste partea superioară a tăvii pentru tort. Folosind mănuși de bucătărie, deoarece tigaia va fi în continuare destul de caldă, inversați rapid coacerea.
Lăsați-l să stea netulburat până când sunteți sigur că s-a îndepărtat de pe fundul cratiței.
Scoateți tigaia și îndepărtați cu grijă hârtia pergament. Poate fi necesar să reglați ușor piersicile pentru a face prezentarea cât mai frumoasă posibil.
Se servește cald cu frișcă abia îndulcită pe lateral.