Pierogis
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete est-europene în cutia dvs. de rețete, Pierogis ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 122 de calorii . Această rețetă servește 100. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare, ulei de canolan, ouă și smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute . Cu un scor de 28% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea într-un mixer electric timp de 30 de secunde. Într-un castron mare, combinați ouăle, uleiul și 3 căni de apă. Pune mixerul electric la viteză mică și adaugă amestecul de smântână și ouă la amestecul de făină.
Se amestecă aproximativ 2 1/2 minute. In acest moment verificati aluatul si asigurati-va ca este cremos si flexibil, daca este prea lipicios, adaugati putina faina, daca nu este flexibil adaugati mai multa apa. Cand aluatul ajunge la textura dorita, se scoate din mixer si se lasa sa se odihneasca pe o masa infainata, acoperita cu folie de plastic, timp de aproximativ 30 de minute.
După 30 de minute, începeți să lucrați aluatul cu un sucitor cu făină.
Întindeți aluatul într-o formă dreptunghiulară cu o grosime de 1 până la 1 1/2 inci.
Tăiați asta în sferturi. Luați 1 foaie și întindeți-o la o grosime de 1/4 inch. Dacă aluatul începe să se lipească, stropiți-l cu puțină făină. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 până la 3 inci, tăiați aluatul în cercuri.
Odată ce cercurile sunt tăiate, rulați cercurile la 1/8-inch.
Așezați 1 lingură din umplutura dorită în centrul fiecărui cerc. Udați ușor 1/2 din marginea cercului cu apă, îndoiți și sertiți împreună.
Puneți ușor pierogi în apă fierbinte cu sare, care este chiar sub punctul de fierbere, aproximativ 190 de grade F, și gătiți timp de 3 minute sau până când pierogi plutesc.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați pierogis și gătiți până devine maro auriu.
Ceapa sotata, o praf de smantana si arpagic tocat.