Pierogii De Sfeclă

Pierogii De Sfeclă
Pierogies sfeclă ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sfeclă, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pan Pierogies, Pierogies, și Pierogies De Casă.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla și ceapa într-o cratiță la foc mediu; adăugați aproximativ 1/2 cană de apă, aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Fierbeți până când sfecla este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți apa din legume și puneți-o în vasul de lucru al unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați margarina, porniți mașina și pulsați de mai multe ori pentru a toca mărunt sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
SfeclăSfeclă
4
Bateți împreună oul și apa până se amestecă bine, apoi amestecați în făină. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați o minge până când are o grosime de 1/8 inch sau mai puțin. Folosind o cană sau un tăietor de prăjituri, tăiați cercurile de aluat. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
Pentru a umple, așezați un cerc de aluat în palma mâinii și întindeți ușor aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură de sfeclă în centrul aluatului și pliați aluatul peste umplutură. Ciupiți marginile aluatului împreună pentru a sigila complet și folosiți degetul arătător pentru a face mici indentări sertizate în jurul marginilor sigilate. Praf pierogi completat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SfeclăSfeclă
9
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere. Aruncați pierogiile în apă, câte 1 sau 2, și amestecați pentru a preveni lipirea lor. Reduceți căldura la fierbere ușoară și gătiți până când pierogiile plutesc în vârf, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista