Pierogii cu Bacon, ceapa Sotata si smantana

Pierogies reteta cu Bacon, saut ceapa si smantana ar putea satisface pofta din Europa de Est în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 518 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, slănină tăiată în centru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pierogii de casă cu ceapă Sotată, Ficat de pui sotat cu ceapă, slănină și salvie, și Spanac Saut Cu Ceapa Rosie, Bacon Si Branza Albastra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pierogii conform instrucțiunilor pachetului.
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă până când este crocantă.
Îndepărtați slănina; se sfărâmă. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa, zahărul și cimbrul în picături în tigaie; sotati 5 minute. Se amestecă mazărea; sotati 1 minut.
Adăugați pierogii, sare și piper; gătiți 30 de secunde.
Se presară cu slănină mărunțită.