Pierogii

Pierogii
Pierogies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pan Pierogies, Pierogii De Casă, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, laptele și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Pulse până când aluatul se formează într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se întinde aluatul pe o scândură făinoasă și se taie în 2 pătrate de 1/2 - pe 2 1/2-inch. Aruncați aproximativ 2 lingurițe de piure de cartofi în centrul unui pătrat de aluat. Scufundați un deget în apă, rulați-l în jurul marginii pătratului, pliați cartoful în interior și prindeți marginile pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați pierogiile finite pe tigăi de foi făinoase.
4
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și aruncați pierogii. Când toți plutesc în vârf, se termină, 3 până la 4 minute. Se strecoară și se pune într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În timp ce pierogii se gătesc, în tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc mediu, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se toarnă peste pierogii, se aruncă ușor și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista