Pierogii

Pierogii
Pierogies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pan Pierogies, Pierogii De Casă, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, laptele și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Pulse până când aluatul se formează într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se întinde aluatul pe o scândură făinoasă și se taie în 2 pătrate de 1/2 - pe 2 1/2-inch. Aruncați aproximativ 2 lingurițe de piure de cartofi în centrul unui pătrat de aluat. Scufundați un deget în apă, rulați-l în jurul marginii pătratului, pliați cartoful în interior și prindeți marginile pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
3
Așezați pierogiile finite pe tigăi de foi făinoase.
4
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și aruncați pierogii. Când toți plutesc în vârf, se termină, 3 până la 4 minute. Se strecoară și se pune într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
În timp ce pierogii se gătesc, în tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc mediu, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se toarnă peste pierogii, se aruncă ușor și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista