Pierogies

Pierogies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pierogies. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de smântână, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan Pierogies, Pierogies, și Pierogies De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați smântâna într-un castron mare și amestecați în făină pentru a face un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă de aproximativ 1/16 inch grosime și tăiați runde de aproximativ 3 1/2 inci folosind un tăietor de prăjituri sau un pahar. Rulați din nou aluatul neutilizat pentru a face mai multe runde, de până la 4 ori-după aceea, devine greu de lucrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Așezați aproximativ 1 linguriță de piure de cartofi în centrul fiecărei runde de aluat, pliați într-o formă de jumătate de lună și apăsați și sigilați marginile cu o furculiță. Puneți pierogiile umplute deoparte sub un prosop pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa până devine translucidă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți ceapa gătită și lăsați-o deoparte, lăsând untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere și aruncați cu grijă câteva pierogii umplute la un moment dat în apa clocotită. După ce plutesc la suprafață, lăsați-le să fiarbă ușor timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Reîncălziți untul în tigaie la foc mediu. Scoateți ușor pierogiile din apă (se rup ușor) și puneți-le în tigaie pentru a se rumeni pe fund, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați pierogiile prăjite pe o foaie de copt unsă cu unt, presărați-le cu ceapa gătită și păstrați-le calde la cuptor la setare scăzută până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista