Pierogies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pierogies. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de smântână, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan Pierogies, Pierogies, și Pierogies De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați smântâna într-un castron mare și amestecați în făină pentru a face un aluat.
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă de aproximativ 1/16 inch grosime și tăiați runde de aproximativ 3 1/2 inci folosind un tăietor de prăjituri sau un pahar. Rulați din nou aluatul neutilizat pentru a face mai multe runde, de până la 4 ori-după aceea, devine greu de lucrat.
Așezați aproximativ 1 linguriță de piure de cartofi în centrul fiecărei runde de aluat, pliați într-o formă de jumătate de lună și apăsați și sigilați marginile cu o furculiță. Puneți pierogiile umplute deoparte sub un prosop pentru a preveni uscarea.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa până devine translucidă, 4 până la 5 minute.
Scoateți ceapa gătită și lăsați-o deoparte, lăsând untul în tigaie.
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere și aruncați cu grijă câteva pierogii umplute la un moment dat în apa clocotită. După ce plutesc la suprafață, lăsați-le să fiarbă ușor timp de aproximativ 4 minute.
Reîncălziți untul în tigaie la foc mediu. Scoateți ușor pierogiile din apă (se rup ușor) și puneți-le în tigaie pentru a se rumeni pe fund, aproximativ 3 minute.
Așezați pierogiile prăjite pe o foaie de copt unsă cu unt, presărați-le cu ceapa gătită și păstrați-le calde la cuptor la setare scăzută până la servire.