Pierogi (găluște poloneze) este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 55 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. 2508 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi, varză murată, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pierogi (Găluște Poloneze), Pierogi Polonezi, și Dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară Pierogi cu umplutură de cartofi, brânză, slănină și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura de varză murată, topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până devine translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Acră
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați varza murată scursă și gătiți încă 5 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se scoate pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Varză Acră
3
Pentru umplutura de piure de cartofi, topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până devine translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă în piureul de cartofi și se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Cartofi
Unt
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru a face aluatul, bateți împreună ouăle și smântâna până se omogenizează. Cernem împreună făina, sarea și praful de copt; se amestecă în amestecul de smântână până când aluatul se reunește. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată până când este ferm și neted. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi întindeți o jumătate până la 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Smântână
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Rola
Sare
5
Tăiați în runde de 3 inci folosind un tăietor de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
6
Așezați o lingură mică de umplutură de piure de cartofi în centrul fiecărei runde. Umeziți marginile cu apă, pliați și apăsați împreună cu o furculiță pentru a sigila. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura de varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Acră
Cartofi
Aluat
Apă
7
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați perogies și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când pierogi plutește în vârf.