Pieptul mamei
Pieptul mamei ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 305 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore și 16 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de GRĂTAR, Piept de vită tăiat plat, sare de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Clătiți pieptul și uscați-l.
Combinați sarea de usturoi și următoarele 3 ingrediente (prin piper); se presară uniform peste piept.
Încălziți un cuptor olandez rezistent la cuptor de 4 până la 6 litri la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați piept; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 ore sau până se înmoaie.
Îndepărtați pieptul din picături, rezervând picături. Grăsime degresată din picături.
Serviți piept cu picături, dacă doriți, și sos de grătar.