Pieptul de vită picant al mătușii Jinny

Pieptul de vită al mătușii Jinny ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 741 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână apă, piept de vită, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Piept De Vită Picant, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Piept De Vită Tender Tangy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul într-o tigaie de prăjire de 10x15 inci.
Adăugați ghimbirul zdrobit în jurul pieptului. Într-un castron mic separat, combinați amestecul de supă de ceapă cu apa.
Se amestecă bine și se toarnă peste piept. Apoi turnați sosul de chili peste piept.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Adăugați morcovii, cartofii și ceapa în tigaia de prăjire din jurul pieptului.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de încă 1 oră, adăugând apă după cum este necesar atunci când ați terminat pentru a subția sosul din fundul tigaiei.