Pieptul de vită picant al mătușii Jinny

Pieptul de vită picant al mătușii Jinny
Pieptul de vită al mătușii Jinny ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 741 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână apă, piept de vită, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Piept De Vită Picant, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Piept De Vită Tender Tangy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul într-o tigaie de prăjire de 10x15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați ghimbirul zdrobit în jurul pieptului. Într-un castron mic separat, combinați amestecul de supă de ceapă cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine și se toarnă peste piept. Apoi turnați sosul de chili peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Adăugați morcovii, cartofii și ceapa în tigaia de prăjire din jurul pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de încă 1 oră, adăugând apă după cum este necesar atunci când ați terminat pentru a subția sosul din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rancho Sisquoc Syrah cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% Syrah din Podgoria McMurray a lui Rancho sisquoc, culeasă și fermentată la înălțimea aromelor sale. Un sezon de creștere lung și stresant din cauza secetei scoate cu adevărat în evidență esența Syrah. Murele puternice umple gura lăsând taninuri masticabile care se rotunjesc cu un finisaj lung și moale. Bucurați-vă cu o salată de sfeclă balsamică prăjită și prepeliță prăjită.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista