Piept Portocaliu Fiert

Piept Portocaliu Fiert
Pieptul portocaliu fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 116g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1732 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,22 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Vin roșu și piept fiert portocaliu, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree 1/4 cană concentrat de suc de portocale, pasta de roșii, muștar, sos de chili, zahăr, ghimbir, usturoi și pudră de cinci condimente într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează pieptul cu sare și piper și freacă cu pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pastă De CondimentePastă De Condimente
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă și se dă la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Căutați pieptul până devine auriu, aproximativ 7 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o farfurie. Gatiti ceapa in oala pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați prazul, morcovii și păstârnacul, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă restul de 1 1/4 căni concentrat de suc de portocale și bulionul, răzuind bucățile rumenite din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pieptul și aduceți la foc mic.
7
Acoperiți oala, transferați la cuptor și gătiți 1 oră, apoi reduceți focul la 325 grade F și continuați să gătiți până când carnea este furcă, încă aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Transferați pieptul pe o tăietură. Îndepărtați grăsimea din sos, apoi întoarceți vasul la cuptor până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute. Feliați carnea și serviți cu sosul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
10
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista