Pieptul portocaliu fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 116g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1732 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,22 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Vin roșu și piept fiert portocaliu, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puree 1/4 cană concentrat de suc de portocale, pasta de roșii, muștar, sos de chili, zahăr, ghimbir, usturoi și pudră de cinci condimente într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează pieptul cu sare și piper și freacă cu pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pastă De Condimente
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă și se dă la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Căutați pieptul până devine auriu, aproximativ 7 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o farfurie. Gatiti ceapa in oala pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați prazul, morcovii și păstârnacul, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă restul de 1 1/4 căni concentrat de suc de portocale și bulionul, răzuind bucățile rumenite din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cană Supă De Pui
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați pieptul și aduceți la foc mic.
7
Acoperiți oala, transferați la cuptor și gătiți 1 oră, apoi reduceți focul la 325 grade F și continuați să gătiți până când carnea este furcă, încă aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați pieptul pe o tăietură. Îndepărtați grăsimea din sos, apoi întoarceți vasul la cuptor până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute. Feliați carnea și serviți cu sosul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura