Piept Picant De Caise

Piept Picant De Caise
Pieptul picant de caise este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 757 calorii. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, varză murată, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Piept Cu Nectar De Caise, Piept marocan cu aragaz lent cu ceapă roșie și cuscus de caise, și Piept Picant Afumat.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul, cu grăsimea în sus, într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se presară uniform cu sare și piper de usturoi. Se amestecă varza murată, conservele și sosul de chili; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 3 1/2 ore sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți pieptul din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se toarnă amestecul de sos din tigaia de prăjire printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; rezervați, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți sosul strecurat și, dacă doriți, varza murată cu piept feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Pentru a face înainte: pregătiți și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți pieptul din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lasa sa stea 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Așezați feliile de piept într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Se toarnă amestecul de sos printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, rezervând amestecul de varză murată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se toarnă sosul strecurat peste felii de piept; acoperiți și răciți până la 24 de ore. Reîncălziți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Așezați felii de piept și sosul strecurat uniform în pungi mari de congelator din plastic cu fermoar; congela. Decongelați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
Așezați pieptul și sosul într - un vas de copt de 13 x 9 inci. Reîncălziți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
2
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 45 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista