Pieptul picant de caise este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 757 calorii. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, varză murată, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Piept Cu Nectar De Caise, Piept marocan cu aragaz lent cu ceapă roșie și cuscus de caise, și Piept Picant Afumat.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul, cu grăsimea în sus, într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Se presară uniform cu sare și piper de usturoi. Se amestecă varza murată, conservele și sosul de chili; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 3 1/2 ore sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți pieptul din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se toarnă amestecul de sos din tigaia de prăjire printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; rezervați, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți sosul strecurat și, dacă doriți, varza murată cu piept feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Pentru a face înainte: pregătiți și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți pieptul din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lasa sa stea 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Așezați feliile de piept într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Se toarnă amestecul de sos printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, rezervând amestecul de varză murată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă sosul strecurat peste felii de piept; acoperiți și răciți până la 24 de ore. Reîncălziți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Așezați felii de piept și sosul strecurat uniform în pungi mari de congelator din plastic cu fermoar; congela. Decongelați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Așezați pieptul și sosul într - un vas de copt de 13 x 9 inci. Reîncălziți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
2
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 45 de minute sau până când este fierbinte.