Piept Picant De Caise
Pieptul picant de caise este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 757 calorii. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, varză murată, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Piept Cu Nectar De Caise, Piept marocan cu aragaz lent cu ceapă roșie și cuscus de caise, și Piept Picant Afumat.
Instrucțiuni
Așezați pieptul, cu grăsimea în sus, într-o tigaie.
Se presară uniform cu sare și piper de usturoi. Se amestecă varza murată, conservele și sosul de chili; se toarnă peste carne de vită.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 3 1/2 ore sau până se înmoaie.
Scoateți pieptul din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Se toarnă amestecul de sos din tigaia de prăjire printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; rezervați, dacă doriți.
Serviți sosul strecurat și, dacă doriți, varza murată cu piept feliat.
Pentru a face înainte: pregătiți și coaceți conform instrucțiunilor.
Scoateți pieptul din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lasa sa stea 1 ora.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Așezați feliile de piept într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de sos printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, rezervând amestecul de varză murată, dacă se dorește.
Se toarnă sosul strecurat peste felii de piept; acoperiți și răciți până la 24 de ore. Reîncălziți conform instrucțiunilor.
Așezați felii de piept și sosul strecurat uniform în pungi mari de congelator din plastic cu fermoar; congela. Decongelați la frigider peste noapte.
Așezați pieptul și sosul într - un vas de copt de 13 x 9 inci. Reîncălziți conform instrucțiunilor.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 45 de minute sau până când este fierbinte.