Piept Mediteranean
Rețeta piept mediteranean ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 6 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 112 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, pătrunjel, piept tăiat plat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept, și Piept într-o pungă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, vinul, usturoiul, măslinele și rozmarinul într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina.
Presărați carnea cu 1 1/2 linguriță. sare și piper după gust.
Așezați pieptul deasupra amestecului de roșii și lingurați jumătate din amestecul de roșii peste carne pentru a acoperi. Acoperiți aragazul lent și gătiți la mare până când carnea este fragedă cu furculița, 5 până la 6 ore.
Transferați cu grijă pieptul pe o tăietură, cortul cu folie și lăsați să stea 10 minute. Îndepărtați excesul de grăsime din sos și condimentați cu sare și piper. Feliați pieptul împotriva cerealelor și transferați-l într-un platou de servire. Puneți puțin sos peste carne și presărați pătrunjel.
Serviți pieptul cu sosul rămas pe lateral.