Piept Mediteranean

Piept Mediteranean
Rețeta piept mediteranean ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 6 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 112 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, pătrunjel, piept tăiat plat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept, și Piept într-o pungă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile, vinul, usturoiul, măslinele și rozmarinul într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
TomateTomate
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați carnea cu 1 1/2 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
3
Așezați pieptul deasupra amestecului de roșii și lingurați jumătate din amestecul de roșii peste carne pentru a acoperi. Acoperiți aragazul lent și gătiți la mare până când carnea este fragedă cu furculița, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Transferați cu grijă pieptul pe o tăietură, cortul cu folie și lăsați să stea 10 minute. Îndepărtați excesul de grăsime din sos și condimentați cu sare și piper. Feliați pieptul împotriva cerealelor și transferați-l într-un platou de servire. Puneți puțin sos peste carne și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Serviți pieptul cu sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista