Piept Mediteranean

Piept Mediteranean
Pieptul mediteranean necesită în jur 6 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 112 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mergeți la magazin și ridicați kalamata, piept tăiat plat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piept Mediteranean, Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, și Piept.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile, vinul, usturoiul, măslinele și rozmarinul în aragazul lent și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați carnea cu 1 1/2 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați-l deasupra amestecului de roșii; lingurați jumătate din amestecul de roșii peste carne pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la înălțime până când furculița este fragedă, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați pieptul pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să stea 10 minute. Grăsime degresată din sos; condimentează cu sare și piper. Feliați pieptul peste cereale și transferați-l într-un platou de servire. Se toarna putin sos peste carne si se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Serviți pieptul cu sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista