Piept marocan cu aragaz lent cu ceapă roșie și cuscus de caise

Pieptul marocan cu aragaz lent cu ceapă roșie și cuscus de caise este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 693 calorii, 55g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 181 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Un amestec de vin, miere, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Piept marocan cu aragaz lent cu ceapă roșie și cuscus de caise, Piept și ceapă cu aragaz lent, și Aragaz lent tocană condimentată marocană cu Pilaf de Couscous cu fructe și nuci #CampbellSauces.
Instrucțiuni
Aranjați pene de ceapă și păstârnac în partea de jos a aragazului lent. Condimentează carnea de vită peste tot cu sare și piper negru. Într-un castron mic, combinați coriandru, chimen, scorțișoară, praf de usturoi și nucșoară. Frecați amestecul de condimente peste toată carnea de vită. Aranjați carnea de vită peste ceapă și păstârnac în aragaz lent. Aranjați caisele în jurul cărnii de vită.
Într-un castron mic, amestecați împreună vinul, bulionul și mierea.
Se toarnă amestecul peste carne de vită și legume. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la maxim timp de 3 până la 4 ore.
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului.
Serviți carne de vită, legume și caise peste cuscus.
Se toarnă peste sos suplimentar de la Slow cooker și se acoperă cu coriandru.