Piept La Cuptor

Piept la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 761g de proteine, 268g de grăsime, și un total de 5934 calorii. Pentru $ 48.39 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, coriandru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Piept De Vită La Grătar La Cuptor, Fasole la cuptor cu piept dulce și picant, și Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din piept. Puneți o mulțime de găuri pe toată pieptul cu o frigăruie. Pieptul este de obicei lung, așa că tăiați carnea în jumătate, astfel încât să se potrivească într-o pungă mare, resigilabilă, cu marinada.
Într-un blender, combinați usturoiul, coriandrul și oțetul. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă marinada într-o pungă resigilabilă cu carnea. Marinati la frigider 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Agitați făina în punga de gătit la cuptor de cea mai mare dimensiune.
Puneți pieptul în pungă. Închideți punga și străpungeți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Puneți ceapa deasupra pieptului, în interiorul pungii.
Se pune pe tava de copt în centrul cuptorului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 6 ore. Feliați subțire peste Bob pentru a servi.