Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi

Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi
Pieptul fiert cu condimente și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 631 calorii, 65g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,92 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, roșii conservate, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept De Vită Fiert La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sarea, boiaua, praful de usturoi și piperul într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Frecați bucățile de piept peste tot cu amestecul de condimente; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați uleiul într-un cuptor olandez de 6 litri sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș și încălziți la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați 1 bucată de piept și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
5
Scoateți pe o farfurie și repetați cu a doua bucată de carne.Reduceți focul la mediu; adăugați ceapa, usturoiul și zahărul brun; și saut până când ceapa se înmoaie și începe să se caramelizeze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a acoperi ceapa și gătiți până când pasta nu mai are gust crud, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a încorpora. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere.Întoarceți pieptul în oală, cu grăsimea în sus (este în regulă dacă bucățile se suprapun), acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți din cuptor și rotiți carnea de jos în sus, păstrând partea grasă în sus (sau potriviți bucățile una lângă alta, dacă este posibil). Acoperiți, readuceți oala la cuptor și fierbeți până când pieptul este fraged cu furculița, cu aproximativ 1 1/2 până la 2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți pieptul din cuptor, descoperiți și lăsați să se răcească în lichidul de fierbere până când sosul este doar cald, aproximativ 1 oră. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți pieptul pe o tăietură și tăiați excesul de grăsime. Folosind o lingură, răzuiți stratul de grăsime întărit de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Scoateți ramurile de rozmarin și frunza de dafin și aruncați-le. Feliați pieptul împotriva bobului în bucăți groase de 1/2 inch și readuceți feliile în sos. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor până când pieptul este încălzit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Se servește pe un platou cu sosul fie pe lateral, fie cu lingură peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista