Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi

Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi
Pieptul fiert cu condimente și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 631 calorii, 65g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,92 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, roșii conservate, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept De Vită Fiert La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sarea, boiaua, praful de usturoi și piperul într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Frecați bucățile de piept peste tot cu amestecul de condimente; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați uleiul într-un cuptor olandez de 6 litri sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș și încălziți la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați 1 bucată de piept și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
5
Scoateți pe o farfurie și repetați cu a doua bucată de carne.Reduceți focul la mediu; adăugați ceapa, usturoiul și zahărul brun; și saut până când ceapa se înmoaie și începe să se caramelizeze, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a acoperi ceapa și gătiți până când pasta nu mai are gust crud, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a încorpora. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere.Întoarceți pieptul în oală, cu grăsimea în sus (este în regulă dacă bucățile se suprapun), acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți din cuptor și rotiți carnea de jos în sus, păstrând partea grasă în sus (sau potriviți bucățile una lângă alta, dacă este posibil). Acoperiți, readuceți oala la cuptor și fierbeți până când pieptul este fraged cu furculița, cu aproximativ 1 1/2 până la 2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți pieptul din cuptor, descoperiți și lăsați să se răcească în lichidul de fierbere până când sosul este doar cald, aproximativ 1 oră. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți pieptul pe o tăietură și tăiați excesul de grăsime. Folosind o lingură, răzuiți stratul de grăsime întărit de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Scoateți ramurile de rozmarin și frunza de dafin și aruncați-le. Feliați pieptul împotriva bobului în bucăți groase de 1/2 inch și readuceți feliile în sos. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor până când pieptul este încălzit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se servește pe un platou cu sosul fie pe lateral, fie cu lingură peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista