Piept fiert dulce și acru
Pieptul fiert dulce și acru este o rețetă evreiască care servește 10. O porție conține 621 calorii, 58G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piept, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept fiert dulce și sărat, Piept fiert cu cartofi dulci, și Piept dulce și acru.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Frecați pieptul generos cu sare și ulei vegetal.
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare.
Adăugați ulei vegetal pentru a acoperi uniform tigaia și când uleiul este fierbinte și abia începe să fumeze, adăugați pieptul și rumeniți pe ambele părți.
Transferați pieptul într-un vas de copt superficial.
Adăugați legumele în tigaia sote. Gatiti pana se rumenesc si incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Apoi turnați legumele peste piept.
Bateți împreună roșiile, zahărul, bulionul și oțetul într-un bol de amestecare, apoi turnați-l în aceeași tigaie. Gatiti cateva minute pentru a scoate toata aroma din tigaie, apoi turnati peste piept. Ar trebui să fie cel puțin 3/4 din modul scufundat în lichid. Acoperiți vasul ușor cu folie de aluminiu și coaceți timp de 8 până la 10 ore până când se înmoaie și carnea începe să se destrame. Feliați subțire și serviți cu legume și lichid de gătit.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Happy Face Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Fata Fericita Syrah Vin]()
Fata Fericita Syrah Vin
Marele hitter al lumii Rhone,pe nas o aromă veche de pământ-erbacee. Bright Boysenberry, fructe de mure în față, urmate de o prună minunată, finisaj de caise! Piper, cuișoare și un indiciu de rozmarin sunt factori care contribuie în această complexitate vinuri completate cu corpul său mediu și frumos culoare profundă. Perechi mare, cu o gamă largă de BBQ! Tri-tip, carne roșie și preferatul meu un burger cu brânză albastră.