Piept fiert dulce și acru

Piept fiert dulce și acru
Pieptul fiert dulce și acru este o rețetă evreiască care servește 10. O porție conține 621 calorii, 58G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piept, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept fiert dulce și sărat, Piept fiert cu cartofi dulci, și Piept dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Frecați pieptul generos cu sare și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ulei vegetal pentru a acoperi uniform tigaia și când uleiul este fierbinte și abia începe să fumeze, adăugați pieptul și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pieptul într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Adăugați legumele în tigaia sote. Gatiti pana se rumenesc si incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Apoi turnați legumele peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți împreună roșiile, zahărul, bulionul și oțetul într-un bol de amestecare, apoi turnați-l în aceeași tigaie. Gatiti cateva minute pentru a scoate toata aroma din tigaie, apoi turnati peste piept. Ar trebui să fie cel puțin 3/4 din modul scufundat în lichid. Acoperiți vasul ușor cu folie de aluminiu și coaceți timp de 8 până la 10 ore până când se înmoaie și carnea începe să se destrame. Feliați subțire și serviți cu legume și lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Happy Face Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Fata Fericita Syrah Vin
Fata Fericita Syrah Vin
Marele hitter al lumii Rhone,pe nas o aromă veche de pământ-erbacee. Bright Boysenberry, fructe de mure în față, urmate de o prună minunată, finisaj de caise! Piper, cuișoare și un indiciu de rozmarin sunt factori care contribuie în această complexitate vinuri completate cu corpul său mediu și frumos culoare profundă. Perechi mare, cu o gamă largă de BBQ! Tri-tip, carne roșie și preferatul meu un burger cu brânză albastră.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista