Piept fiert de carne de vită

Piept fiert de carne de vită
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul fiert de carne de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Piept fiert de carne de vită, Piept De Vită Fiert, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau o caserolă de 3 litri, tăind carnea de vită în jumătate, dacă este necesar, pentru a se potrivi. Într-un castron mediu, amestecați oțetul, sosul de chili, zahărul brun, busuiocul și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă peste carne de vită; întoarceți-vă la strat. Sigilați punga sau acoperiți caserola; refrigerați, întorcând carnea de vită o dată, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți carnea de vită și marinada în cuptorul olandez de 4 litri sau caserola de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Așezați ceapa deasupra; acoperi. Prăjiți 2 ore, periați carnea de vită de două ori cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți capacul; prăjiți cu 1 oră mai mult, perindând frecvent carnea de vită cu marinată, până când carnea de vită este fragedă. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Pentru a servi, tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri; aranjați pe platoul de servire. Cu lingura cu fante, puneți ceapa peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Se presara cu patrunjel. Aruncați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate37
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista