Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul fiert de carne de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Piept fiert de carne de vită, Piept De Vită Fiert, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau o caserolă de 3 litri, tăind carnea de vită în jumătate, dacă este necesar, pentru a se potrivi. Într-un castron mediu, amestecați oțetul, sosul de chili, zahărul brun, busuiocul și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste carne de vită; întoarceți-vă la strat. Sigilați punga sau acoperiți caserola; refrigerați, întorcând carnea de vită o dată, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți carnea de vită și marinada în cuptorul olandez de 4 litri sau caserola de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Așezați ceapa deasupra; acoperi. Prăjiți 2 ore, periați carnea de vită de două ori cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți capacul; prăjiți cu 1 oră mai mult, perindând frecvent carnea de vită cu marinată, până când carnea de vită este fragedă. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Pentru a servi, tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri; aranjați pe platoul de servire. Cu lingura cu fante, puneți ceapa peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Se presara cu patrunjel. Aruncați lichidul de gătit.