Piept fiert de carne de vită

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul fiert de carne de vită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Piept fiert de carne de vită, Piept De Vită Fiert, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau o caserolă de 3 litri, tăind carnea de vită în jumătate, dacă este necesar, pentru a se potrivi. Într-un castron mediu, amestecați oțetul, sosul de chili, zahărul brun, busuiocul și sarea până se omogenizează bine.
Se toarnă peste carne de vită; întoarceți-vă la strat. Sigilați punga sau acoperiți caserola; refrigerați, întorcând carnea de vită o dată, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a marina.
Încălziți cuptorul la 163°.
Puneți carnea de vită și marinada în cuptorul olandez de 4 litri sau caserola de 3 litri.
Așezați ceapa deasupra; acoperi. Prăjiți 2 ore, periați carnea de vită de două ori cu marinată.
Scoateți capacul; prăjiți cu 1 oră mai mult, perindând frecvent carnea de vită cu marinată, până când carnea de vită este fragedă. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Pentru a servi, tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri; aranjați pe platoul de servire. Cu lingura cu fante, puneți ceapa peste carnea de vită.
Se presara cu patrunjel. Aruncați lichidul de gătit.