Pieptul fiert cu bere cu glazură de miere-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, băț de scorțișoară, fâșii de coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Miere, soia și bere macrou fript cu glazură de susan-var, Piept fiert cu bere cu ceapă, și Chile Și Piept Fiert Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Presărați carnea de vită cu 3/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
4
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 15 minute, rumenind pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați apă și următoarele 14 ingrediente (prin scorțișoară). Se aduce la fierbere; se acoperă cu folie și se coace la 325 timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervând lichid de gătit. Se strecoară lichidul printr-o sită într-un castron și se degresează grăsimea de pe suprafață. Întoarceți lichidul și carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
8
Gatiti carnea de vita, neacoperita, la 325 timp de 1 1/2 pana la 2 ore sau pana cand carnea este frageda cu furculita, ungand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
9
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervând lichid de gătit; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unui castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
11
Se toarnă lichidul de gătit în pungă. Tăiați cu grijă 1 colț inferior al pungii și scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea. Gatiti lichidul la foc mediu-mare pana se reduce la aproximativ 1 cana. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, miere și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii subțiri; serviți cu sos.