Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul fiert cu aragaz lent (Machaca). O porție conține 1543 calorii, 166g de proteine, și 83g de grăsime. Pentru $10.78 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă mexicană, ardei gras, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Slow Cooker Machaca, Slow Cooker Carne De Vită Machaca, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați sosul Maggi, sucul de lămâie, 2 linguri de apă, usturoiul și serranos într-un bol de dimensiuni medii, condimentați cu sare și piper. În timp ce bateți constant, adăugați încet uleiul de măsline,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți bucățile de piept într-o pungă mare de plastic sigură pentru alimente și turnați marinata peste ea, întorcând carnea pentru a acoperi. Sigilați și refrigerați cel puțin 8 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți carnea și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Turnați uleiul în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați ceapa, bulionul, ardeii, oregano, usturoiul, ardeii iute, roșiile și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Se amestecă bine, apoi se cuibărește carnea în lichidul din fundul aragazului lent. Gatiti pieptul la foc mediu-mare pana cand carnea este frageda si se macina usor cu o furculita, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea pe o tăietură și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, aproximativ 15 minute. Tăiați carnea în bucăți lungi de 2 inci. Întoarceți carnea mărunțită la aragazul lent, amestecați pentru a combina și lăsați să stea până când carnea este fierbinte, aproximativ 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Carnea caldă fiartă poate fi folosită pentru a umple burritos, tacos, tostadas sau sandvișuri. Carnea rămasă poate fi depozitată într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelată în pungi sau recipiente de congelator din plastic până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tostadas
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Întindeți aproximativ 1/3 cană din carnea caldă peste fiecare dintre cojile crocante. Topiți fiecare tostada cu aproximativ 2 linguri de salată, niște avocado tăiat cubulețe și 2 linguri de salsa.