Piept Fiert Cu Aragaz Lent (Machaca)

Piept Fiert Cu Aragaz Lent (Machaca)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul fiert cu aragaz lent (Machaca). O porție conține 1543 calorii, 166g de proteine, și 83g de grăsime. Pentru $10.78 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă mexicană, ardei gras, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Slow Cooker Machaca, Slow Cooker Carne De Vită Machaca, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați sosul Maggi, sucul de lămâie, 2 linguri de apă, usturoiul și serranos într-un bol de dimensiuni medii, condimentați cu sare și piper. În timp ce bateți constant, adăugați încet uleiul de măsline,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți bucățile de piept într-o pungă mare de plastic sigură pentru alimente și turnați marinata peste ea, întorcând carnea pentru a acoperi. Sigilați și refrigerați cel puțin 8 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți carnea și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Turnați uleiul în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați ceapa, bulionul, ardeii, oregano, usturoiul, ardeii iute, roșiile și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Se amestecă bine, apoi se cuibărește carnea în lichidul din fundul aragazului lent. Gatiti pieptul la foc mediu-mare pana cand carnea este frageda si se macina usor cu o furculita, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea pe o tăietură și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, aproximativ 15 minute. Tăiați carnea în bucăți lungi de 2 inci. Întoarceți carnea mărunțită la aragazul lent, amestecați pentru a combina și lăsați să stea până când carnea este fierbinte, aproximativ 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Carnea caldă fiartă poate fi folosită pentru a umple burritos, tacos, tostadas sau sandvișuri. Carnea rămasă poate fi depozitată într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelată în pungi sau recipiente de congelator din plastic până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TostadasTostadas
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Întindeți aproximativ 1/3 cană din carnea caldă peste fiecare dintre cojile crocante. Topiți fiecare tostada cu aproximativ 2 linguri de salată, niște avocado tăiat cubulețe și 2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
TostadasTostadas
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Stropiți aproximativ 1 lingură de cremă deasupra și garnisiți cu frescă de queso sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
3
Serviți cu pene de var pe lateral pentru a stoarce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Ingrediente

1avocado, decojit, fără sâmburi și fin cubuleteavocado, decojit, fără sâmburi și fin cubulete1kilogramepiept de vită, tăiat și tăiat în 3 bucăți maripiept de vită, tăiat și tăiat în 3 bucăți mari8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 lire sterline (aproximativ tocat aragaz lent fiert piept, încălzit1/2 lire sterline (aproximativ tocat aragaz lent fiert piept, încălzit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături794ardei habeneroroșii tăiate cubulețe cu sucul lorroșii tăiate cubulețe cu sucul lor3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamSos Maggi sau 1 lingură sos de soia plus 1 lingură sos WorcestershireSos Maggi sau 1 lingură sos de soia plus 1 lingură sos Worcestershire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalată de iceberg mărunțităsalată de iceberg mărunțită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePene de var, pentru servirePene de var, pentru servire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCrema mexicană sau smântânăCrema mexicană sau smântână1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei vegetal sau de măslineulei vegetal sau de măsline3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa cubulete (aproximativ 1 mare)ceapa cubulete (aproximativ 1 mare)1cp. legume (de exemplu, spanac)oregano uscatoregano uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii maruntita brânză queso fresco (despreuncii maruntita brânză queso fresco (despre2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tăiat cubulețe (aproximativ 1 mare)ardei gras roșu tăiat cubulețe (aproximativ 1 mare)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalsa de roșii proaspetesalsa de roșii proaspete101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1serrano chile, tulpină, însămânțată și tocatăserrano chile, tulpină, însămânțată și tocată2ardei iute serrano, cu tulpină, însămânțat și tocatardei iute serrano, cu tulpină, însămânțat și tocat84-inch crocante coji de porumb tostada4-inch crocante coji de porumb tostada
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate64
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista