Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci

Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci
Chard și piept de vițel umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 583 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia maghiară, ciuperci porcini, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, și Piept De Vițel Fiert Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți porcini uscați într-o ceașcă de 2 cescupa de măsurare.
2
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se lasă la macerat 30 de minute.
4
Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercilepe o suprafață de lucru. Rezervă înmuierelichid. Se toacă ciupercile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Gatiti chardul intr-o oala mare de fierbereapa sarata timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați laun castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scurgeți; stoarceți lichidul.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați praz, ceapă, usturoi și un vârffiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți,amestecând ocazional, până când legumele suntmoale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați criminimusciuperci tocate, salvie și jumătate din tocatporcini. Gatiti, neacoperit si agitationocazional, pana cand criminii sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adaugamestec de ciuperci cu orice lichid din tigaieși bietă; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți umplutura, porcini rămași și lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chard ElvețianChard Elvețian
13
Adăugați ouă și amestecați bine pentru a umezi pâinea, adăugând o parte din lichidul de înmuiere rezervat pentru a se umezi dacă este necesar(lăsați orice sediment în urmă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 6 Ceainice paprika, 2 linguri sare,4 lingurițe salvie, 4 lingurițe piper și cardamom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați sânii de vițel pe o suprafață de lucru și bateți cea mai groasă parte a vițelului cu un ciocan de carne în grosime uniformă. Frecați spicemix peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură peste fiecare, lăsând o margine de 1 " pe toate părțile. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Așezați umplutura într-un vas mic de copt;coaceți cu vițel în ultimele 30 de minute de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Rulați vițelul în cilindri și legăturăîn cruce cu sfoară de bucătărie la intervale de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Încălziți uleiul într-o oală grea suficient de marepentru a ține ambii sâni de vițel la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați carnea de vită în oală și gătiți până laîncrunse pe toate părțile, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferfeal pe o farfurie mare.
10
Adăugați porcini rezervați rămași dinumplutura, prazul, morcovii, țelina și ceapa topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați restul de 2 lingurițe de boia și 1 linguriță; se condimentează cu sare și piper și se amestecăpentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
12
Adăugați vin, bulion și orice rămășițăporcini înmuiere lichid. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați vițel. (Lichidul ar trebui să vină la jumătatea distanței de vițel; adăugați mai mult bulion dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
14
Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți, bătând și rotind vițelul la fiecare oră, până când este foarte delicat, 2 1/2–3 ore, în funcție de grosimeade vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Transferați sânii de vițel pe o placă de sculptură; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Între timp, lingura de grăsime de la suprafațădin sos. Se strecoară sosul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Transferați legumele într-un blender; pur și simplu până lameteda, adaugand putin sos dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Adăugați 2 căni de legume pur și simplu în saucein pan. Se fierbe la foc mediu-mare până lareduceți la 4 căni, 8-10 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Puneți lângă3 căni pentru vițel și rezervați restul de 1 cană de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Se taie carnea de vită în 3/4"-1"-felii groase șiserviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista