Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci

Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci
Chard și piept de vițel umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 583 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia maghiară, ciuperci porcini, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, și Piept De Vițel Fiert Umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți porcini uscați într-o ceașcă de 2 cescupa de măsurare.
2
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se lasă la macerat 30 de minute.
4
Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercilepe o suprafață de lucru. Rezervă înmuierelichid. Se toacă ciupercile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Gatiti chardul intr-o oala mare de fierbereapa sarata timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați laun castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scurgeți; stoarceți lichidul.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați praz, ceapă, usturoi și un vârffiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți,amestecând ocazional, până când legumele suntmoale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Adăugați criminimusciuperci tocate, salvie și jumătate din tocatporcini. Gatiti, neacoperit si agitationocazional, pana cand criminii sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adaugamestec de ciuperci cu orice lichid din tigaieși bietă; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți umplutura, porcini rămași și lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chard ElvețianChard Elvețian
13
Adăugați ouă și amestecați bine pentru a umezi pâinea, adăugând o parte din lichidul de înmuiere rezervat pentru a se umezi dacă este necesar(lăsați orice sediment în urmă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 6 Ceainice paprika, 2 linguri sare,4 lingurițe salvie, 4 lingurițe piper și cardamom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați sânii de vițel pe o suprafață de lucru și bateți cea mai groasă parte a vițelului cu un ciocan de carne în grosime uniformă. Frecați spicemix peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură peste fiecare, lăsând o margine de 1 " pe toate părțile. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați umplutura într-un vas mic de copt;coaceți cu vițel în ultimele 30 de minute de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Rulați vițelul în cilindri și legăturăîn cruce cu sfoară de bucătărie la intervale de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Încălziți uleiul într-o oală grea suficient de marepentru a ține ambii sâni de vițel la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați carnea de vită în oală și gătiți până laîncrunse pe toate părțile, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Transferfeal pe o farfurie mare.
10
Adăugați porcini rezervați rămași dinumplutura, prazul, morcovii, țelina și ceapa topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați restul de 2 lingurițe de boia și 1 linguriță; se condimentează cu sare și piper și se amestecăpentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
12
Adăugați vin, bulion și orice rămășițăporcini înmuiere lichid. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați vițel. (Lichidul ar trebui să vină la jumătatea distanței de vițel; adăugați mai mult bulion dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
14
Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți, bătând și rotind vițelul la fiecare oră, până când este foarte delicat, 2 1/2–3 ore, în funcție de grosimeade vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Transferați sânii de vițel pe o placă de sculptură; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
16
Între timp, lingura de grăsime de la suprafațădin sos. Se strecoară sosul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Transferați legumele într-un blender; pur și simplu până lameteda, adaugand putin sos dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Adăugați 2 căni de legume pur și simplu în saucein pan. Se fierbe la foc mediu-mare până lareduceți la 4 căni, 8-10 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Puneți lângă3 căni pentru vițel și rezervați restul de 1 cană de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Se taie carnea de vită în 3/4"-1"-felii groase șiserviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)

Ingrediente

4Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat plus mai mult pentru condimentarepiper negru proaspăt măcinat plus mai mult pentru condimentare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tocati maruntmorcovi tocati marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci crimini (baby bella), tăiate, tocate măruntciuperci crimini (baby bella), tăiate, tocate mărunt571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2ouă, amestecateouă, amestecate5Bucăți de caramele Heath Barsalvie proaspătă tocată, împărțităsalvie proaspătă tocată, împărțită6cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol8Bucăți de caramele Heath BarPaprika dulce maghiară, împărțităPaprika dulce maghiară, împărțită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare kosher plus mai mult pentru condimentesare kosher plus mai mult pentru condimente4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz feliat fin (numai părți albe și verde pal)praz feliat fin (numai părți albe și verde pal)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciorchine Elvețiană (aproximativ, tulpini îndepărtate, tocate grosierciorchine Elvețiană (aproximativ, tulpini îndepărtate, tocate grosier2kilogramePiept de vițel dezosat tăiat de 4-6 kilograme, înjumătățit transversal în două 12x8Piept de vițel dezosat tăiat de 4-6 kilograme, înjumătățit transversal în două 12x8" (aprox.) piese
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista