Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1089 calorii, 110g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână măsline vindecate cu saramură, cimbru, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, Piept De Vițel Fiert Umplut, și Piept de vițel fiert cu umplutură de cartofi și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați coaste de vițel pe toate părțile cu sare, piper, cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cimbru
Coaste
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
Vitel
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se adaugă jumătate de coaste și se fierbe până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
4
Transferați coastele în castron. Repetați cu coastele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
6
Adăugați ceapa, usturoiul și șalotele în oală. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, răzuind ocazional orice bucăți rumenite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se amestecă în fileuri de hamsii; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Hamsie
8
Adăugați vin alb și Pernod. Creșteți căldura și amestecul de fierbere 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pernod
9
Adăugați roșii tăiate cubulețe cu suc, bulion de pui și tarhon proaspăt tocat; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Tarhon Proaspăt
Supă De Pui
10
Adăugați vițel și orice sucuri acumulate din castron, aranjând vițelul într-un singur strat în oală. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când vițelul este fraged, întorcând vițelul ocazional, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați ceapa perlată decojită și măslinele verzi în oală. Acoperiți și fierbeți până când ceapa perlată este fragedă, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Se poate face carne de vită înainte cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi
Ceapă Perlată
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Folosind clești, transferați vițelul în farfurie. Înclinați oala și lingura de grăsime din partea de sus a sosului; aruncați grăsimea. Se fierbe sosul pana cand suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Se amestecă în coaja de lămâie rasă. Întoarceți vițelul în sos și fierbeți până se încălzește și aromele se amestecă, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lamaie
Sos
Vitel
14
Transferați vițelul într-un castron mare de mică adâncime și serviți.