Piept de vită prăjit în oală
Rețeta de carne de vită prăjită în oală ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 602 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ciuperci, muștar dijon, păstârnac și frunze de dafin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Vită Instant Pot, Friptură De Carne De Vită, și Piept De Vită Instant Pot.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / cuptor ventilator 170C. spălați și uscați pieptul și condimentați.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă adâncă și carne de vită brună peste tot.
Scoateți din tigaie. Reduceți focul, adăugați unt și prăjiți ceapa, țelina, morcovii și tulpinile de ciuperci timp de 6-8 minute.Întoarceți carnea de vită în tigaie și adăugați bere, cimbru, foi de dafin și zahăr.
Adăugați apă dacă este necesar, astfel încât lichidul să crească cu aproximativ două treimi în carnea de vită. Condimentați, aduceți la foc mic, acoperiți bine și gătiți la cuptor timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 160C/gaz 3 / cuptor ventilator 140C și gătiți timp de 2 ore, rotind de două ori, până când tender.An cu o oră înainte ca carnea de vită să fie gata, aruncați păstârnacul în ulei, condimentați și prăjiți pe o tavă de copt deasupra cărnii de vită timp de 50 de minute - 1 oră până se înmoaie, întorcându-se o dată.Întoarceți cuptorul până la 190C/gaz 5 / cuptor ventilator 170C. ridicați carnea de vită, cortul cu folie și păstrați-l cald. Amestecați păstârnacul și capacele de ciuperci în sucurile de vită. Verificați condimentul; adăugați apă dacă este necesar. Acoperiți și gătiți la cuptor 20-25 de minute până când ciupercile sunt tender.To serviți, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta legumele și aranjați în jurul cărnii de vită. Scoateți excesul de grăsime din sucuri, apoi amestecați muștarul și turnați într-un ulcior. Umeziți carnea de vită cu puțin suc și împrăștiați cu pătrunjel sau cimbru.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Piept de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz]()
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de niciun fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finări. Este un vin cu corp mediu, proaspăt, cu fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care încă arată unele dintre personaje vibrante minunate.Vegan