Piept De Vită La Grătar La Cuptor I

Piept De Vită La Grătar La Cuptor I
Piept de vită la grătar la cuptor i este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 332 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piept de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Piept La Grătar La Cuptor, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați ambele părți ale pieptului cu sare, piper și usturoi praf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
SareSare
3
Așezați într-o tigaie mare acoperită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Gatiti acoperit fara apa la 325 grade F (160 grade C) permitand 1 ora pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Înainte de ultima oră de gătit, îndepărtați pieptul și feliați. Întoarceți feliile în tigaie și adăugați sos de grătar amestecat cu apă. Acoperiți carnea cu sos, acoperiți și gătiți cu 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista