Piept De Vită La Grătar

Piept De Vită La Grătar
Reteta gratar Carne de vită piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 10 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.72 pe portie. Acest curs principal are 242 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Dacă aveți muștar măcinat, sare, fum lichid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Vită La Grătar, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; frecați peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se pune într-un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Într-un castron mare, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă jumătate peste piept; puneți sosul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Acoperiți și gătiți la mare timp de 4-5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se servește cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de orice fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finings. Este un vin mediu, proaspăt, condus de fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care arată încă unele dintre personajele vibrante minunate.Vegan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista