Piept De Vită Gătit Lent, În Stil Texas

Pieptul de vită gătit lent, în stil Texas, necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 318 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 134 de fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ketchup, băutură carbogazoasă cola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza cola cu aroma de bauturi carbogazoase ai putea urma acest curs principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Încercați Piept De Vită În Stil Texas, Piept De Vită La Grătar În Stil Texas, și Piept De Vită Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de vită într-un aragaz lent mare, cu partea grasă în sus.
Se toarnă cafeaua peste carne. Gatiti pieptul la foc mic timp de 24 de ore.
Între timp, amestecați împreună ketchup-ul, băutura cola, sosul Worcestershire, muștarul, fumul lichid și zahărul brun într-un castron până se amestecă bine. Refrigerați până când este necesar.
După 24 de ore, îndepărtați și aruncați orice grăsime din piept. Folosiți o furculiță pentru a vă despărți și a tăia carnea.
Turnați sosul peste carne, amestecând pentru a acoperi uniform și gătiți cu 1 oră mai mult.