Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu

Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu
Pieptul de vită fiert cu vin roșu este un fără lactate felul principal. O porție conține 681 calorii, 45g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, Piept de vită, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu, Piept De Vită Fiert Cu Vin, și Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați pieptul de vită cu vinul roșu, oțetul de vin roșu, fructele de ienupăr, boabele de piper alb, morcovii, țelina, usturoiul și 1 din ceapă. Închideți punga, apăsând orice aer și refrigerați pieptul peste noapte sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper AlbBoabe De Piper Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Piept De VităPiept De Vită
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se strecoară marinada, aruncând solidele. Se usucă pieptul. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul. Condimentați pieptul cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați pieptul pe o farfurie mare.
5
Adăugați restul de 3 cepe și cele 2 mere tocate mărunt în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Întoarceți pieptul în caserolă și adăugați stafidele, frunza de dafin, cimbru și marinada strecurată. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de aproximativ 3 ore, până când carnea este foarte fragedă; întoarceți pieptul la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați cu grijă pieptul pe o farfurie; acoperiți și păstrați cald. Strecurați lichidul de gătit într-o cană de măsurare rezistentă la căldură, apăsând pe solide. Ștergeți caserola și adăugați lichidul de gătit și bulionul de pui. Se fierbe la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Condimentează sosul cu sare și piper. Feliați subțire pieptul peste Bob și garnisiți cu mărul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Se servește cu sosul și găluștele de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Crama Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Vinăria Januik ciel du Cheval Vineyard Syrah
Acest Syrah are o culoare roșu rubiniu închis și are cireșe negre, lemn dulce, piperși note de vânat sălbatic pe nasul parfumat. Există indicii de violete șiceai negru care echilibrează aromele fructelor. Intrarea sa suplă pe palateis urmată de o structură frumos rafinată și un finisaj lung aparent nesfârșit.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista