Piept de vită fiert cu sos picant de Jalapeno

Pieptul de vită fiert cu sos picant de Jalapeno este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, morcovi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton, Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, și Salată de vită învelește cu sos picant de coriandru Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Transferați în tigaie sau în vasul de copt de 13x9 inci.
Adăugați apă; acoperiți bine cu folie.
Coaceți 2-1 / 2 până la 3 ore sau până când carnea este gata (160F).
Lăsați să stea, acoperit, 10 min.
Între timp, transferați legumele în blender; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați 1 cană de picături de carne din fundul tigaiei; se amestecă bine.
Tăiați carnea peste Bob în felii subțiri.
Se servește acoperit cu sos de legume și smântână.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Luke Syrah cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Luca Syrah]()
Luca Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrare de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.