Piept de vită cu sos de grătar Texas

Piept de vită cu sos de grătar Texas
Piept de vită cu sos de grătar Texas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 304 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sare condimentată, sos Worcestershire, piept de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de vită condimentat cu sos Smokey BBQ (Texas), Piept de grătar din Texas, și Piept De Vită Texas Bbq pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Combinați sare condimentată, piper și boia; frecați în piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Puneți pieptul în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Acoperiți sau sigilați; se răcește 8 ore, întorcându-se ocazional.
5
Pregătiți un foc fierbinte așezând 2 bucăți de stejar sau 10 bucăți de hickory în fața și în spatele grătarului, îngrămădind cărbune în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt albi.
7
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada. Greblați cărbunii pe 1 parte a grătarului; așezați carnea pe cealaltă parte. Grătar, acoperit, la foc indirect 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Periați ambele părți ale pieptului cu 1 cană de sos de grătar Texas; gatiti 1 ora, ungand cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
9
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
10
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Gilgal Syrah (OK Kosher) cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Arome de cireșe coapte și fructe de prune cu arome complexe de fum, pământ, anason și condimente. Acest vin cu corp mediu este aromat și aromat. Acest vin este Kosher pentru Paște
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista