Piept de vită cu sos de grătar Texas

Piept de vită cu sos de grătar Texas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 304 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sare condimentată, sos Worcestershire, piept de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de vită condimentat cu sos Smokey BBQ (Texas), Piept de grătar din Texas, și Piept De Vită Texas Bbq pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați sare condimentată, piper și boia; frecați în piept.
Puneți pieptul în marinată.
Acoperiți sau sigilați; se răcește 8 ore, întorcându-se ocazional.
Pregătiți un foc fierbinte așezând 2 bucăți de stejar sau 10 bucăți de hickory în fața și în spatele grătarului, îngrămădind cărbune în centru.
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt albi.
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada. Greblați cărbunii pe 1 parte a grătarului; așezați carnea pe cealaltă parte. Grătar, acoperit, la foc indirect 3 până la 4 ore.
Periați ambele părți ale pieptului cu 1 cană de sos de grătar Texas; gatiti 1 ora, ungand cu sos.
Se servește cu sosul rămas.