Piept de vită cu Merlot și prune uscate

Piept de vită cu Merlot și prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 591 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați merlot, ceapă, suc de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Piept De Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Sos Merlot, Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate, și Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. pat piept uscat; se presară peste tot cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea foarte mare la foc mare.
Adăugați piept și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptul, partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați roșiile cu suc și vin în tigaie.
Scoateți de pe foc, răzuiți orice bucăți rumenite și turnați amestecul peste piept. Distribuiți ceapa, morcovii și usturoiul în jurul pieptului.
Adăugați prune uscate și cimbru; stropiți cu 1/2 cană suc de prune și 3 linguri oțet.
Se presară ușor cu sare și piper.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia cu folie rezistentă; se introduce în cuptor.
Braise piept pana cand se inmoaie, aproximativ 3 ore 15 minute. Descoperiți și răciți 1 oră la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă cu folie și se răcește. Aduceți doar la foc mic peste 2 arzătoriînainte de a continua.
Scoateți pieptul din tigaia de prăjire, răzuind sucurile.
Așezați pe suprafața de lucru;tăiați cerealele în felii groase de 1/4 inch.Scoateți grăsimea din partea de sus a sucurilor de tigaie.
Așezați 1 cană de legume (fără prune uscate) și 1 cană de lichid de fiert din tigaie în procesor și piure. Puneți piureul în tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de suc de prune și 1 linguriță de oțet în tigaie.
Sos de căldură; se condimentează cu sare și piper.
Suprapuneți feliile de piept în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se toarnă sosul peste piept, separând feliile pentru a permite să curgă puțin sos. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Reîncălziți pieptul, acoperit, în cuptorul de 350 km F timp de 30 de minute.
Presărați piept cu pătrunjel; servi.
Folosiți un știft metalic subțire, ca un lacer de curcan, pentru a verifica dacă pieptul este fraged. Introduceți știftul în partea cea mai groasă; dacă nu întâmpină rezistență, pieptul este gata.
Ați folosit Merlot pentru a găti pieptul, așa că de ce să nu turnați și un Merlot? Încercați Yarden 2002 Merlot (22 USD), produs la o cramă din Golan Heights din Israel. Vinul kosher are arome de prune coapte și un finisaj picant.