Piept de vită cu Merlot și prune uscate

Piept de vită cu Merlot și prune uscate
Piept de vită cu Merlot și prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 591 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați merlot, ceapă, suc de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Piept De Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Sos Merlot, Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate, și Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. pat piept uscat; se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea foarte mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați piept și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
4
Transferați pieptul, partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați roșiile cu suc și vin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți de pe foc, răzuiți orice bucăți rumenite și turnați amestecul peste piept. Distribuiți ceapa, morcovii și usturoiul în jurul pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați prune uscate și cimbru; stropiți cu 1/2 cană suc de prune și 3 linguri oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Prune UscatePrune Uscate
SucSuc
CimbruCimbru
8
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia cu folie rezistentă; se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Braise piept pana cand se inmoaie, aproximativ 3 ore 15 minute. Descoperiți și răciți 1 oră la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă cu folie și se răcește. Aduceți doar la foc mic peste 2 arzătoriînainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Scoateți pieptul din tigaia de prăjire, răzuind sucurile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Așezați pe suprafața de lucru;tăiați cerealele în felii groase de 1/4 inch.Scoateți grăsimea din partea de sus a sucurilor de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Așezați 1 cană de legume (fără prune uscate) și 1 cană de lichid de fiert din tigaie în procesor și piure. Puneți piureul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați restul de 1 lingură de suc de prune și 1 linguriță de oțet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SucSuc
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Sos de căldură; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
16
Suprapuneți feliile de piept în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
17
Se toarnă sosul peste piept, separând feliile pentru a permite să curgă puțin sos. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
18
Reîncălziți pieptul, acoperit, în cuptorul de 350 km F timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Presărați piept cu pătrunjel; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1
Folosiți un știft metalic subțire, ca un lacer de curcan, pentru a verifica dacă pieptul este fraged. Introduceți știftul în partea cea mai groasă; dacă nu întâmpină rezistență, pieptul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
1
Ați folosit Merlot pentru a găti pieptul, așa că de ce să nu turnați și un Merlot? Încercați Yarden 2002 Merlot (22 USD), produs la o cramă din Golan Heights din Israel. Vinul kosher are arome de prune coapte și un finisaj picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
PrunePrune

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gilgal Syrah (OK Kosher). Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Arome de cireșe coapte și fructe de prune cu arome complexe de fum, pământ, anason și condimente. Acest vin cu corp mediu este aromat și aromat. Acest vin este Kosher pentru Paște
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista