Piept de vită cu ciuperci și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piept de vită, ciuperci portobello, jeleu de struguri Smucker ' s Concord cu conținut scăzut de zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Carne de vită înăbușită în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci, Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată, și Fasole verde consistentă cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați foaia de folie de aluminiu rezistentă într-o tigaie de prăjire superficială, cu folie care se extinde la 6 inci dincolo de tigaie pe ambele părți. Pulverizați cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
3
Așezați grăsimea pieptului în jos în mijlocul foliei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Combinați amestecul de supă de ceapă uscată cu jeleu și sos de cocktail într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De Cocktail
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă jumătate din amestec peste piept; întoarceți grăsimea pieptului în sus acoperind cu amestecul de ceapă rămas. Aduceți ambele părți ale foliei la mijloc și pliați folia în jos de mai multe ori. Repetați cu cele două părți rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 3 ore sau până când furculița este fragedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor. (Pieptul poate fi răcit și ținut la frigider peste noapte în această etapă.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt; sotati ceapa si ciupercile timp de 5-8 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți pieptul din tigaie; se toarnă sucurile degresând grăsimea de pe blat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Îndepărtați stratul de grăsime din piept. Feliați carnea peste cereale în felii groase de 1/4 inch. Întoarceți carnea la prăjitor. Completați carnea cu amestecul de ciuperci, sucuri de carne și tarhon. Acoperiți cu folie. Reveniți la cuptor pentru a încălzi înainte de servire.
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Gilgal Syrah (OK Kosher) cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.