Piept de vită braconat cu Salsa Verde

Piept de vită braconat cu Salsa Verde
Reteta Brisket fiert în apă de carne de vită cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore. Această rețetă face 8 porții cu 522 calorii, 57G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon fiert cu Salsa Verde, Somon ușor braconat cu salsa verde, și Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Braconaj: tăiați excesul de grăsime din afara pieptului. Puneți carnea într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 1 in. Aduceți la foc mic la foc mediu, îndepărtând orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapă, țelină, morcovi, pătrunjel, frunze de dafin și roșii, zdrobind roșiile între degete în timp ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați sare. Acoperiți parțial și fierbeți ușor până când pieptul se simte fraged când este cercetat cu o furculiță, 3 1/2 până la 4 ore. Se răcește în bulion, apoi se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
4
Îndepărtați orice grăsime congelată. Reîncălziți pieptul în bulion la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Faceți salsa verde: într-un castron, combinați ulei, pătrunjel, hamsii, șalotă, capere și coajă și suc de lămâie. Se amestecă firimiturile de pâine și oul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
HamsiiHamsii
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
SucSuc
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați bucățile de piept pe o tăietură. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați carnea împotriva bobului în 1/2-in.- felii groase, apoi în 2-in. bucăți. Aranjați bucățile într-un singur strat pe un platou și stropiți cu puțin din bulionul fierbinte pentru a le umezi. Dollop salsa verde pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
BulionBulion
BoabeBoabe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
7
Serviți imediat, cu salsa suplimentară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Faceți înainte: piept, până la 2 zile prin Salsa pas, până la 4 ore, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista