Piept de vită afumat cu varză murată și găluște

Piept de vită afumat cu varză murată și găluște
Rețeta piept de vită afumat cu varză murată și găluște ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul 4 ore și 20 de minute. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 709 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, pieptul de vită, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Lagier Meredith Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
# 30 Wine Spectator Top 100 din 2013Un vin rafinat, convingător și complex. Parfum Floral, o notă de piper, elegant și echilibrat. Fără margini ascuțite. Și va fi și mai bine pentru mulți ani de acum încolo.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista