Piept De Vită Afumat
Piept de vită afumat ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru 2,65 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. Un amestec de piept de vită, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 62%. Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-un 3-qt. aragaz lent; frecați cu fum lichid, dacă doriți.
Se presară sare și piper. Se acoperă cu ceapă.
Combinați ketchupul, muștarul și semințele de țelină; se întinde peste carne.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți și păstrați cald.
Transferați sucurile de gătit într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se servește cu piept, feliat subțire peste Bob.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Kilikanoon Covenant Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Kilikanoon Covenant Shiraz]()
Kilikanoon Covenant Shiraz
Legământul din 2008 este de culoare Roșu aprins, cu nuanțe de roșu tineresc. Nasul emană note delicorice, macină de cafea și măsline negre sărate, căsătorite cu cărbune picant de stejar francez. Aromele întunecate și picante se transmit impresionant în palat. Gustul său fără sudură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.