Piept de vacanță cu ceapă savuroasă Jus

Piept de vacanță cu Jus de ceapă savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,13 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, ulei vegetal, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Rețete similare sunt Piept De Vacanță, Vacanță Piept Oală Plăcintă, și Piept De Vacanță.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas de 8 litri la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și dovleceii și gătiți la foc mediu până când sunt fragede.
Scoateți legumele din oală.
Condimentați carnea de vită după dorință. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați carnea de vită în oală și gătiți până se rumeneste bine pe toate părțile.
Scoateți carnea de vită din oală.
Adăugați bulionul, sucul de portocale, vinul, zahărul brun și roșiile în oală și încălziți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Întoarceți carnea de vită în oală. Acoperiți și gătiți timp de 2 ore.
Întoarceți legumele în oală. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Scoateți carnea de vită pe o tăietură.
Lăsați să stea 10 minute.
Serviți carnea de vită cu legumele și sosul.