Piept De Vacanță

Piept De Vacanță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de vacanță. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 851 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, bulion de pui, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Ovăz Tăiat Din Oțel De Turtă Dulce ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vacanță, Vacanță Piept Oală Plăcintă, și Piept De Vită De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Piept De Vacanță
4
Ingrediente5 - 7 lb. piept, prima sau a doua tăietură (nu se recomandă hrănirea cu iarbă)1/4 cană ulei de măsline extravirgin, împărțit2 cepe mari maro, decojite și feliate1 lb. morcovi, curățați și feliati1 lb. țelină, curățată și feliată1 cutie mare (1 lb. 12 oz.) roșii-întregi, tăiate cubulețe sau zdrobite10 cuișoare întregi de usturoi decojite1 / 2 cană zahăr brun1 / 4 cană oțet (îmi place oțetul de mere, dar oțetul alb funcționează și el)2 căni bulion de vită sau pui, împărțit
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
De asemenea, veți avea nevoie de
7
Tigaie mare de prăjire, blender sau robot de bucătărie, tigaie mare, spatulă, folie de aluminiu, vas mare de copt din sticlă sau ceramică (dacă faceți înainte), folie de plastic (dacă faceți înainte), cuțit ascuțit de sculptură
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Timp Total: 7-48 Ore
9
Porții: 8-12 porții
10
Cheia Kosher: carne, Kosher pentru Paște
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții12
Scor De Sănătate26
Revista