Piept de rață prăjită cu sos de rodie-Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare kosher grosieră, jumătăți de piept de rață, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de rodie-nucă, Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie, și Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți până lasirop este de culoare chihlimbar profundă, învârtindu-se panoccazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați suc, bulion și ardei iute din California. Se fierbe până la sosse reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Bulion
Suc
3
Se ia de pe foc; rece. Puree în blender bine acoperit până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți în adobosos, oțet și chimen. Condimentează după gustcu o cantitate generoasă de sare grosieră șipiper. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți. Rewarm peste lowheat înainte de a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Oțet
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. scor piele de rață (nu tăiați în carne) cu 5 tăieturi în direcția 1; repetați în direcția opusă,făcând modelul de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați rață cu sare grosieră, piper și pământcoriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Piper
Rață întreagă
3
Așezați 2 abilități mari rezistente la cuptorpeste căldură medie-mare.
4
Adăugați rață, piele laterală, la skillets, împărțind în mod egal. Gătitrață până când pielea este crocantă și maro intens,aproximativ 7 minute. Întoarceți rața; gatiti 1minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
5
Se toarnă grăsimea.
6
Transferați skillets touchiar. Friptură de rață până când fierte la mediurare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
7
Transferați rața pe placa de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Letrest 5 minute. Tăiați subțire fiecare sâncrosswise pe diagonală ușoară. Aranjați feliipe plăci. Lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
9
Se presară cusemințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
10
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.
11
** Jalape uscate, afumate, într-un sos picant de roșii numit adobo; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele latine.