Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile

Piept de rață prăjit cu sos de rodie-Chile
Piept de rață prăjită cu sos de rodie-Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare kosher grosieră, jumătăți de piept de rață, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de rodie-nucă, Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie, și Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți până lasirop este de culoare chihlimbar profundă, învârtindu-se panoccazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suc, bulion și ardei iute din California. Se fierbe până la sosse reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
BulionBulion
SucSuc
3
Se ia de pe foc; rece. Puree în blender bine acoperit până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți în adobosos, oțet și chimen. Condimentează după gustcu o cantitate generoasă de sare grosieră șipiper. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți. Rewarm peste lowheat înainte de a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
OțetOțet
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. scor piele de rață (nu tăiați în carne) cu 5 tăieturi în direcția 1; repetați în direcția opusă,făcând modelul de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați rață cu sare grosieră, piper și pământcoriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
PiperPiper
Rață întreagăRață întreagă
3
Așezați 2 abilități mari rezistente la cuptorpeste căldură medie-mare.
4
Adăugați rață, piele laterală, la skillets, împărțind în mod egal. Gătitrață până când pielea este crocantă și maro intens,aproximativ 7 minute. Întoarceți rața; gatiti 1minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Se toarnă grăsimea.
6
Transferați skillets touchiar. Friptură de rață până când fierte la mediurare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
7
Transferați rața pe placa de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Letrest 5 minute. Tăiați subțire fiecare sâncrosswise pe diagonală ușoară. Aranjați feliipe plăci. Lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Se presară cusemințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
10
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.
11
** Jalape uscate, afumate, într-un sos picant de roșii numit adobo; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele latine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista