Piept de rață prăjit cu piper negru cu prune la grătar

Piept de rață prăjit cu piper negru cu prune la grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Sânii de rață prăjiți cu piper negru cu prune la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $6.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Piept de rață la grătar cu struguri prăjiți și Gratin de cartofi-slănină, Piept De Rață Cu Măsline Negre, și Sâni De Rață Muscovy Cu Orez Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind cuțit ascuțit, scor piele de piept de rață în crisscross model (taie pielea numai; nu taie prin carne), spațierea taie 1 inch în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Presărați sânii de rață pe ambele părți cu 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de piper și 1 linguriță de sare. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aruncați jumătățile de prune, uleiul de măsline, zahărul, 1 linguriță de cimbru, restul de 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu. Jumătăți de prune la grătar, tăiate cu fața în jos, până când apar urme de grătar și prunele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute. Întoarceți prunele și grătiți, cu pielea în jos, până când pielea începe să se înmoaie, dar prunele își păstrează încă forma, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
PrunePrune
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
4
Transferați prunele în castron. Acoperiți cu folie și lăsați să stea în timp ce gătiți rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Încălziți 2 skillets mari la foc mediu-mare.
6
Adăugați 2 sâni de rață, cu pielea în jos, în fiecare tigaie. Gatiti pana cand pielea este crocanta si aurie, aproximativ 7 minute. Întoarceți sânii de rață și gătiți până la coacerea dorită, cu aproximativ 8 minute mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se lasă rața să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Tăiați subțire rața în cruce. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
9
Așezați 2 jumătăți de prune alături de fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
10
Stropiți orice suc de prune din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presară cu 2 lingurițe de cimbru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
1
Un Malbec ar fi o pereche grozavă pentru rață. Vinul roșu argentinian are suficientă structură pentru a rezista taninurilor din prune. Ne place fructat, floral Alamos 2006 Malbec ($14).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MalbecMalbec
PrunePrune
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista