Piept de rață marinat cu gust de șalotă și sfeclă

Piept de rață marinat cu gust de șalotă și sfeclă
Sânii de rață marinați cu gust de șalotă și sfeclă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 371 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de oso, coriandru măcinat, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Piept de pui marinat cu rom cu gust de ananas, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti rața, combinați primele 9 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați și răciți 2 ore; întoarceți sacul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți jumătățile de piept de rață din pungă. Rezervați marinada; aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
MarinadaMarinada
RozmarinRozmarin
3
Pentru a pregăti gustul, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
SfeclăSfeclă
4
Se pune într-o cratiță medie; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Se scurge și se răcește. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea. Tăiați gros sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați eșalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adauga ceapa; saut 5 minute. Se amestecă marinada rezervată și vinul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CeapăCeapă
VinVin
10
Adăugați bulion; gatiti 6 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
11
Se ia de pe foc. Se amestecă sfecla, pătrunjelul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SfeclăSfeclă
SareSare
12
Presărați rața cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
13
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
14
Adăugați rață; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
15
Se servește cu gust; garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
SavureazăSavurează
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista