Piept de rață la grătar cu mazăre bătută
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, piept de rață la grătar cu mazăre bătută ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $7.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 609 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de mazăre de grădină, cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Piept de rață saut cu mazăre, Kebaburi de bizon la grătar peste mazăre bătută, și Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scoateți mazărea și puneți-o deoparte. Se toacă menta și se amestecă în unt. Se usucă rața cu hârtie de bucătărie și se așează pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru grătar (sau se pune un mic suport pentru prăjituri într-o tigaie). Folosiți un cuțit lung ascuțit pentru a înscrie pielea raței într-un model de zăbrele de diamant.
Presărați pielea cu sare și ierburi uscate. (Dacă doriți, rața, mazărea și untul de mentă pot fi acum acoperite și puse deoparte într-un loc răcoros pentru câteva ore până când sunt gata de gătit).
Preîncălziți grătarul la foarte fierbinte. Grătiți sânii de rață cu pielea în sus timp de 10 minute (urmăriți cu atenție în timp ce faceți acest lucru, deoarece grăsimea fierbinte se poate stropi) până când pielea se rumeneste și a dat cea mai mare parte a grăsimii sale turnați cu grijă acest lucru și rezervați pentru prăjirea cartofilor. Întoarceți rața și grătiți pe partea de carne timp de 5-10 minute, în funcție de cât de rară vă place carnea. Opriți focul și lăsați rața să se odihnească în timp ce pregătiți mazărea.
Gatiti mazarea in apa clocotita cu sare timp de 3-5 minute sau pana cand mazarea este doar frageda si inca verde aprins.
Se scurge într-o strecurătoare și se întoarce în tigaia fierbinte cu untul de mentă. Aruncați mazărea până când este acoperită uniform cu untul.
Serviți sânii de rață întregi sau tăiați felii cu mazărea bătută, însoțiți de cartofi noi cu unt.