Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate

Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate
Piept de rață frecat de rozmarin cu caise caramelizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 392 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sâni de rață, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar, GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente, și Rață de rozmarin cu caise.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente. Frecați amestecul de rozmarin peste rață. Acoperiți și răciți 2 ore. Clătiți rața cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați rață și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați zahărul granulat și oțetul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa si de culoarea chihlimbarului (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați caise; reduceți căldura și gătiți timp de 1 minut sau până când caisele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
7
Tăiați rața în diagonală peste Bob în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rață întreagăRață întreagă
8
Se servește cu caise caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista