Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate

Piept de rață frecat de rozmarin cu caise caramelizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 392 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sâni de rață, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar, GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente, și Rață de rozmarin cu caise.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente. Frecați amestecul de rozmarin peste rață. Acoperiți și răciți 2 ore. Clătiți rața cu apă rece; se usucă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați rață și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Combinați zahărul granulat și oțetul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa si de culoarea chihlimbarului (aproximativ 5 minute).
Adăugați caise; reduceți căldura și gătiți timp de 1 minut sau până când caisele încep să se înmoaie.
Tăiați rața în diagonală peste Bob în felii.
Se servește cu caise caramelizate.