Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe

Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe
Sânii de rață dulce-tartă cu sos de cireșe proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, și Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți rața din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. marcați grăsimea deasupra raței într-un mod încrucișat, cu atenție pentru a înscrie doar grăsimea și nu carnea de sub ea. Condimentează rața pe toate părțile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaia fierbinte și lăsați-o în pace timp de 10 până la 12 minute, până când pielea devine maro aurie și grăsimea s-a redat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți tigaia de pe foc și întoarceți sânii de rață, astfel încât fundul sânilor să fie acoperit cu grăsimea de rață redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă excesul de grăsime într-un recipient rezistent la căldură și se păstrează pentru prăjirea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Puneți rața, cu pielea în sus, în tigaia saut originală, în cuptor și gătiți timp de 10 minute. Temperatura internă va fi de aproximativ 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați sânii de rață să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pentru a face sosul de cireșe, încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați uleiul de măsline și șalotele. Saut pentru 1 minut, doar pentru a înmuia șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
10
Adăugați vinul, stocul și cireșele. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați oțetul balsamic, sarea după gust și piperul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Îndepărtați o combinație de 1/4 cană de lichid și cireșe și pur și pur și simplu într-un mini robot de bucătărie. Întoarceți amestecul pur și simplu în tigaie cu restul de sos și amestecați mierea și untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Tăiați rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Turnați sosul pe o farfurie de servire și aranjați feliile de rață deasupra. Se condimentează cu puțină sare și piper pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista