Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe

Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe
Sânii de rață dulce-tartă cu sos de cireșe proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, și Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți rața din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. marcați grăsimea deasupra raței într-un mod încrucișat, cu atenție pentru a înscrie doar grăsimea și nu carnea de sub ea. Condimentează rața pe toate părțile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaia fierbinte și lăsați-o în pace timp de 10 până la 12 minute, până când pielea devine maro aurie și grăsimea s-a redat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți tigaia de pe foc și întoarceți sânii de rață, astfel încât fundul sânilor să fie acoperit cu grăsimea de rață redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă excesul de grăsime într-un recipient rezistent la căldură și se păstrează pentru prăjirea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Puneți rața, cu pielea în sus, în tigaia saut originală, în cuptor și gătiți timp de 10 minute. Temperatura internă va fi de aproximativ 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați sânii de rață să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pentru a face sosul de cireșe, încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați uleiul de măsline și șalotele. Saut pentru 1 minut, doar pentru a înmuia șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
10
Adăugați vinul, stocul și cireșele. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați oțetul balsamic, sarea după gust și piperul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Îndepărtați o combinație de 1/4 cană de lichid și cireșe și pur și pur și simplu într-un mini robot de bucătărie. Întoarceți amestecul pur și simplu în tigaie cu restul de sos și amestecați mierea și untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Tăiați rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Turnați sosul pe o farfurie de servire și aranjați feliile de rață deasupra. Se condimentează cu puțină sare și piper pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista