Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe

Sânii de rață dulce-tartă cu sos de cireșe proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, și Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți rața din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. marcați grăsimea deasupra raței într-un mod încrucișat, cu atenție pentru a înscrie doar grăsimea și nu carnea de sub ea. Condimentează rața pe toate părțile cu sare.
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaia fierbinte și lăsați-o în pace timp de 10 până la 12 minute, până când pielea devine maro aurie și grăsimea s-a redat.
Scoateți tigaia de pe foc și întoarceți sânii de rață, astfel încât fundul sânilor să fie acoperit cu grăsimea de rață redată.
Se toarnă excesul de grăsime într-un recipient rezistent la căldură și se păstrează pentru prăjirea cartofilor.
Puneți rața, cu pielea în sus, în tigaia saut originală, în cuptor și gătiți timp de 10 minute. Temperatura internă va fi de aproximativ 135 de grade F.
Lăsați sânii de rață să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de a felia.
Pentru a face sosul de cireșe, încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați uleiul de măsline și șalotele. Saut pentru 1 minut, doar pentru a înmuia șalotele.
Adăugați vinul, stocul și cireșele. Aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați oțetul balsamic, sarea după gust și piperul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Îndepărtați o combinație de 1/4 cană de lichid și cireșe și pur și pur și simplu într-un mini robot de bucătărie. Întoarceți amestecul pur și simplu în tigaie cu restul de sos și amestecați mierea și untul rece.
Turnați sosul pe o farfurie de servire și aranjați feliile de rață deasupra. Se condimentează cu puțină sare și piper pentru garnitură.