Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe

Piept de rață dulce-tartă cu sos proaspăt de cireșe
Sânii de rață dulce-tartă cu sos de cireșe proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, și Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți rața din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. marcați grăsimea deasupra raței într-un mod încrucișat, cu atenție pentru a înscrie doar grăsimea și nu carnea de sub ea. Condimentează rața pe toate părțile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaia fierbinte și lăsați-o în pace timp de 10 până la 12 minute, până când pielea devine maro aurie și grăsimea s-a redat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc și întoarceți sânii de rață, astfel încât fundul sânilor să fie acoperit cu grăsimea de rață redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă excesul de grăsime într-un recipient rezistent la căldură și se păstrează pentru prăjirea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Puneți rața, cu pielea în sus, în tigaia saut originală, în cuptor și gătiți timp de 10 minute. Temperatura internă va fi de aproximativ 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați sânii de rață să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pentru a face sosul de cireșe, încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați uleiul de măsline și șalotele. Saut pentru 1 minut, doar pentru a înmuia șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
10
Adăugați vinul, stocul și cireșele. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați oțetul balsamic, sarea după gust și piperul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Îndepărtați o combinație de 1/4 cană de lichid și cireșe și pur și pur și simplu într-un mini robot de bucătărie. Întoarceți amestecul pur și simplu în tigaie cu restul de sos și amestecați mierea și untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Tăiați rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Turnați sosul pe o farfurie de servire și aranjați feliile de rață deasupra. Se condimentează cu puțină sare și piper pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista