Piept de rață cu vișine

Piept de rață cu vișine
Sânii de rață cu vișine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pilaf de orez cu șofran, vin, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, și Friptură De Rață Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mică, combinați vinul și cireșele uscate și fierbeți la foc mic timp de 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Condimentați sânii de rață pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De RațăPiept De Rață
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Adăugați 6 sâni de rață în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine și mediu rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați sânii de rață pe o foaie de copt, acoperiți cu folie și păstrați cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Adăugați jumătate de ciuperci și șalotă în fiecare tigaie, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Descoperiți și adăugați 1/2 cană de apă în fiecare tigaie. Se fierbe la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite din skillets, până când apa s-a redus la jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jumătate din amestecul de cireșe și vin în fiecare tigaie și fierbeți până se reduce cu o treime, aproximativ 3 minute. Răsturnați conținutul a 1 tigaie în cealaltă. Se amestecă muștarul cu miere și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Miere De MuștarMiere De Muștar
CireșeCireșe
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți sânii de rață din cuptor și turnați sucurile acumulate în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați sânii de rață transversal în felii groase de 1/4 inch și aranjați-le pe un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Se toarnă orice suc de sculptură în sos. Reîncălziți sosul scurt și turnați-l peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
11
Serviți imediat cu pilaful de orez cu șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista