Piept de rață cu sos de zmeură
Sânii de rață cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 393 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, scorțișoară măcinată, jumătăți de piept de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură, Piept de rață cu sos de boabe de piper verde, și Piept de rață cu sos de coriandru cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului. Folosiți o furculiță pentru a înscrie sânii de rață prin piele și grăsime, dar nu până la carne.
Încălziți o tigaie mare și grea pe mediu înalt. Prăjiți pieptul de rață cu pielea în jos, până când pielea se rumeneste și grăsimea se epuizează, aproximativ 10 minute.
Scoateți sânii din tigaie și turnați cea mai mare parte a grăsimii. Întoarceți sânii în tigaie și prăjiți pielea cu fața în sus încă 10 minute.
Scoateți sânii din tigaie și lăsați să se odihnească pe o foaie de copt.
Se amestecă sarea de mare, scorțișoara și zahărul Demerara împreună și se presară peste pielea sânilor de rață.
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie.
Se amestecă împreună vinul roșu, cassis și amidonul de porumb într-un castron mic.
Se toarnă în tigaie și se fierbe timp de 3 minute, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă.
Adăugați zmeura și fierbeți încă un minut până se încălzește.
Fierbeți sânii de rață cu pielea în sus, până când zahărul începe să se caramelizeze, aproximativ 1 minut. Feliați sânii de rață subțire, turnați puțin sos deasupra și serviți cald.