Piept de rață cu sos de zmeură

Piept de rață cu sos de zmeură
Sânii de rață cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 393 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, scorțișoară măcinată, jumătăți de piept de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură, Piept de rață cu sos de boabe de piper verde, și Piept de rață cu sos de coriandru cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului. Folosiți o furculiță pentru a înscrie sânii de rață prin piele și grăsime, dar nu până la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți o tigaie mare și grea pe mediu înalt. Prăjiți pieptul de rață cu pielea în jos, până când pielea se rumeneste și grăsimea se epuizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți sânii din tigaie și turnați cea mai mare parte a grăsimii. Întoarceți sânii în tigaie și prăjiți pielea cu fața în sus încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți sânii din tigaie și lăsați să se odihnească pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă sarea de mare, scorțișoara și zahărul Demerara împreună și se presară peste pielea sânilor de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Piept De RațăPiept De Rață
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
6
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă împreună vinul roșu, cassis și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Creme De CassisCreme De Cassis
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă în tigaie și se fierbe timp de 3 minute, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați zmeura și fierbeți încă un minut până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
10
Fierbeți sânii de rață cu pielea în sus, până când zahărul începe să se caramelizeze, aproximativ 1 minut. Feliați sânii de rață subțire, turnați puțin sos deasupra și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista