Piept de rață cu sos de portocale-ghimbir

Sânii de rață cu sos de portocale-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 6.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Dacă aveți ghimbir îmbuteliat, pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle, Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle, și Sos de ghimbir portocaliu pentru rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați rață și gătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; felie subțire, și să păstreze cald.
Adăugați ceapa și ghimbirul în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 1 minut.
Adăugați bulion și marmeladă. Se aduce la fierbere; se reduce focul și se fierbe 9 minute sau până se reduce la 1 cană; se amestecă coaja portocalie și pătrunjelul.
Se servește cald cu rață.