Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice

Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice
Sânii de rață cu sos de cireșe citrice Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 7.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șalotă, coajă de portocală, vin de port rubin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Piept de rață piperat cu sos de cireșe, Piept de rață cu crustă de ardei cu sos de vișine, și Piept de rață cu sos de mure-Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scor pielea pieptului de rață cu un cuțit în 2 direcții, trecând unul peste celălalt (face o cruce). Condimentează ambele părți ale fiecărui piept de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, așezați pielea sânilor de rață cu fața în jos. Căutați sânii până când pielea este maro aurie aproximativ 10 minute, răsturnați și căutați cealaltă parte timp de doar 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați sânii de rață tăiați într-un vas de copt cu pielea în sus și puneți-i în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, turnați majoritatea excesului de grăsime din tigaie și așezați-o înapoi pe plită la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați șalotele și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Se toarnă vinul de port și sucul de portocale și se răzuie orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați coaja de portocală și cireșele tocate și dați la fiert. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute pentru a reduce amestecul și a se îngroșa, zdrobind cireșele cu spatele unei linguri de lemn pentru a extrage aroma în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
11
Feliați sânii în felii de 1/4 inci pe diagonală.
12
Turnați sosul de port de cireșe deasupra și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PortPort
13
Nota bucătarului: excesul de grăsime de rață poate fi refrigerat și este excelent pentru gătitul cartofilor sau ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista