Piept De Rață Cu Sos De Cireșe

Piept De Rață Cu Sos De Cireșe
Pieptul de rață cu sos de cireșe este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 292 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 41 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de cireșe dulci, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Piept de rață cu sos de cireșe și piper.

Instrucțiuni

1
Scurgeți cireșele, rezervând 1/4 cană de sirop. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2
Așezați rața între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosime uniformă, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță pulbere chineză cu cinci condimente peste sânii de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați rață; gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Scoateți rața din tigaie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați șobolani în tigaie și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați 1/4 cană vin de port în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Simmer 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați restul de 1/4 cană de vin port, 1/4 cană de sirop de cireșe rezervat, bulion de pui, restul de pulbere de cinci condimente și restul de 1/4 linguriță de sare; se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
PortPort
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați cireșe și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
11
Adăugați rață și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista